PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Alexandru Andries – doar el si chitara lui


Alexandru Andries propune o altfel de aniversare:
30 de ani alaturi de acelasi impresar – Aurel Mitran.
Asta nu pentru a inregistra recordul de a fi primul artist care isi sarbatoreste lunga colaborare cu impresarul, ci pur si simplu sa va spuna, cinstit si argumentat, ca a venit momentul reintalnirii cu aceia care au fost facuti pionieri la Doftana, cu cei care si-au lasat copii sa faca acelasi lucru, cu cei care nu „au prins” vremurile acelea, dar care, intr-un fel sau altul, au fost alaturi de noi.
Asadar, Alexandru Andries şi impresarul sau va invita:
Diseara mergem la cinema!
11 mai, ora 19.30
Cinematograful Patria
Odata, intr-o tara ce avea o capitala ce se mandrea cu cel mai lung carnat, cu cei mai multi Mosi Craciuni, care toti, toti, toti alergau sa se inscrie in Guiness Book, s-a intamplat ceva normal: doua persoane de acelasi sex, nascuti in aceeasi zodie, la o diferenta de un an si doua zile sa nu isi doreasca sa ii puna pe Mosi Craciuni sa manance cel mai lung carnat, nici pe bucuresteni sa inghita la nesfarsit… recorduri.

Doua persoane foarte tinere, cu o logica aparenta a vremurilor s-au hotarat sa incerce sa spuna tuturor celor care au ramas, celor care sunt si celor care inca nu au plecat ca in curand vor fi 30 de ani de cand s-au hotarat sa bata palma si sa faca spectacole.

Intr-o lume in care am fost invatati ca viata bate filmul, Alexandru Andries si Aurel Mitran au confirmat ca indiferent de timp, indiferent de vreme sau vremuri, indiferent de criza, dincolo de toate se pot face spectacole, ca prietenia ramane si dureaza chiar si 30 de ani.

Ce repede trece timpul daca nu ai o dimensionare a carnatului sau a Mos Craciunilor si ce repede s-a transformat Mos Gerila in sute de Mosi Craciuni partial europarlamentari si tot partial… color!

„Craii de curtea veche” va asteapta la un concert cum era acum 30 de ani:
Alexandru Andries – doar el si chitara lui,
luni 11 mai, ora 19.30, la Cinema Patria.

Pretul biletelor este de 40 lei, 50 lei si 60 lei, in functie de pozitia locului in sala.
Biletele au fost puse in vanzare la: Cinematograful Patria, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, Teatrul de Comedie, Librariile Carturesti si www.bilete.ro.

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea