PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Monster House (2006)

Casa e un monstru

In comedia plina de suspans si aventura, a companiei Columbia Pictures, MONSTER HOUSE -Casa e un Monstru!, trei copii (debutantii Mitchel Musso, Sam Lerner si Spencer Locke) trec pe celealta parte a strazii pentru a dezlega un mister si traiesc cea mai mare aventura din viata lor.

DJ (Musso), copilul de peste drum de casa, are un plan. Jenny (Locke), noua venita are minte. Iar Chowder (Lerner) , cel mai bun prieten al lui DJ, nu are nici cea mai vaga idee.

Casa e un Monstru este un film in totalitate original si conceput de producatorii executivi vizionari Robert Zemeckis si Steven Spielberg care aduc impreuna o distributie stelara de actori inclusiv Steve Buscemi, Nick Cannon, Maggie Gyllenhaal, Kevin James, Jason Lee, Catherine O’Hara, Jon Heder, Kathellen Turner si Fred Willard.

DJ Walters , in varsta de 12 ani, care este prins intr-un moment ciudat din viata, intre copilarie si drumul spre pubertate, are prea mult timp liber si este de parere ca se petrece ceva ciudat in curtea batranului Nebbercracker de peste drum. Lucrurile continua sa dispara in casa ruinata: mingi de baschet, triciclete, jucarii si animale de companie. Si daca stai sa te gandesti bine, ce s-a intamplat cu Dna. Nebbercracker?

Este ziua de ajun de Halloween si DJ cu prietenul sau Chowder au parte de o intalnire neplacuta cu Dl. Nebbercracker, dupa ce mingea lor a ajuns pe pajistea lui si este in mod misterios atrasa de catre casa. Cand mai tarziu casa incearca sa o inghita pe noua lor prietena Jenny si nimeni nu crede in apelurile trioul-ui inspaimantat, care pretinde ca in casa se ptrec lucrui ciudate, se decid ca este de datoria lor sa investigheze misterul.
Sse indreapta spre a primi sfaturi catre singura persoana de pe planeta care ar putea sa inteleaga ceea ce se petrece, inteleptul caruia ei ii spun Skull, un chiulangiu de bucatar de pizza, de vreo 20 de ani, si maestrul neconstestat al jocurilor electronice. “Am auzit povesti despre cladiri construite de oameni care au devenit posedate de spirite,” le spune Skull lor.
Vrei sa spui ca acea casa a prins viata? Aoleu!

Skull le spune ca singurul mod de a opri casa de la a inghiti tot ceea ce vede este prin a o lovi in inima, pe care copii si-o imagineaza drept cuptorul ce scoate mereu fum, hranit de la subsol. Ei resusesc sa puna pe picioare ceva ce pare a fi un plan inofensiv – un aspirator deghizat ca un manechin uman plin cu sedative. Copii ofera momeala lor casei, imaginandu-si ca odata ce este adormita, ei se pot furisa si pot stinge cuptorul cu pistoalele lor cu apa.

Micul lor plan nu merge cum trebuie, si cand casa incepe sa-i fugareasca pe strada – da, ati auzit bine, ii fugarea pe strada! – ei trebuie sa-si uneasca fortele pentru a aduce pacea si siguranta in cartier atat de ncesara pentru micii uratori de Halloween.


Trailer Monster House

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea