PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

S-a redeschis cinematograful Dacia Piatra Neamt


Vineri, 30 iunie, după ce timp de o lună de zile fost în renovare, cinematograful Dacia şi-a redeschis porţile pentru publicul cinefil. Cinematograful a fost complet reabilitat, de la scaune până la mochetă, alături de alte obiecte care au fost aduse tocmai de la Ploieşti.
Cinema Dacia s-a redeschis cu proiecția de gală a documentarului „Planeta Petrila”, în regia pietreanului Andrei Dăscălescu.

Pentru domnul Victor Purice, administratorul cinematografului Dacia, această modernizare este un vis împlinit, care nu ar fi putut avea loc fără sprijinul necondiționat al angajaților, prietenilor, voluntarilor și sponsorilor.

„Pot spune că prin această modernizare am recuperat cinci ani din viața mea, asta și datorită unor oameni superbi care au fost alături de mine. Mi-au fost alături toți cei care au crezut în visul meu. Sala de spectacol este în totalitate nouă, am capitonat tavanul, am montat lumini speciale, sunetul a fost îmbunătățit și avem mochetă și scaune noi. Cred că toată lumea va fi surprinsă când va vedea sala.”, a declarat domnul Victor Purice.

De asemenea, la modernizarea cinematografului din Piatra-Neamț a contribuit și R.A.D.E.F. RomâniaFilm, care a adus la Piatra-Neamț instalația de proiectare 3D (în urma închiderii cinematografului „Patria“ din Bucureşti), iar recent au fost transferate de la Ploiești (după închiderea cinematografului de acolo) scaunele, mocheta, dar și alte obiecte.

„Ne-am dat seama că trebuie să facem ceva pentru a ieși din zona asta perdantă, iar prima mișcare pe care am făcut-o a fost să aducem la Piatra-Neamț un proiector digital, care nu a ajuns întămplător aici. Am ținut cont de faptul că publicul pietrean este un bun consumator de cultură, implicit de film, dar și de faptul că domnul Victor Purice este un om deosebit și cu o mare voință. După ce am adus proiectorul digital am știut că putem face mai mult, astfel am luat niște scaune care stăteau degeaba și le-am adus tot la cinematograful din Piatra-Neamț. Sigur, este loc de mai bine, însă acum cinematograful Dacia are o imagine decentă.”, a punctat și domnul Adrian Mironescu, directorul general R.A.D.E.F. RomâniaFilm.

Sursa: http://www.ziarpiatraneamt.ro/s-redeschis-cinematograful-dacia-vezi-cum-arata-dupa-renovare

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea