PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Sabrina Iaschevici si Ionel Mihailescu vin joi la Corso


Surprizele echipei filmului Buna! Ce faci? continua joi, 12 mai 2011, cu ultimele doua spectacole (de la ora 17:00 si 19:30) si o intalnire cu publicul, la Cinema Corso din Capitala.

Spectatorii pot afla secrete din culisele comediei romantice, chiar de la doi dintre actorii principali ai filmului, Sabrina Iaschevici si Ionel Mihailescu.

La finalul proiectiei de la ora 19:30, cei curiosi sa afle cum s-a nascut Buna! Ce faci?, care au fost cele mai interesante sau amuzante intamplari de pe platourile de filmare si cum si-au construit actorii rolurile le pot pune intrebari celor doi invitati, Sabrina Iaschevici si Ionel Mihailescu intr-o discutie moderata de Emanuel Lazarescu.

Din 4 martie, de cand a avut premiera filmul si pana acum a strans in cinematografe aproape 10.000 spectatori.

Amuzanta si plina de tandrete, comedia romantica are ca protagonisti doi soti – el pianist, ea patroana a unei curatatorii de lux – care, dupa 20 de ani de casnicie, nu mai simt nici o atractie unul fata de celalalt.

Fiecare isi cauta iubirea in alta parte si, dupa cateva nopti de chat, amandoi sunt convinsi ca si-au gasit perechea. Nici unul nu banuieste insa ca partenerul de care s-a indragostit pe Internet nu e deloc un necunoscut.

Martor la schimbarile din viata celor doi este fiul lor, Vladimir, un adolescent deosebit de libertin in propriile relatii sexuale, dar mai mult decat intrigat sa descopere ca si parintii lui au dorinte.

Pe site-ul bunacefaci.ro puteti gasi informatii detaliate despre film si fotografii, la sectiunea MEDIA. Filmul are si propria pagina de Facebook, unde puteti intra in discutii chiar cu regizorul filmului, Alexandru Maftei.

Nu ratati asadar o intalnire inedita cu Sabrina Iaschevici si Ionel Mihailescu, joi 12 mai incepand cu ora 19:30 numai la Cinema Corso!

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea