Starea regiei: În reorganizare judiciară/ In judicial reorganisation/ En redressement - prin aprobarea planului de reorganizare in adunarea generala a creditorilor din data de 14.09.2020 si validarea lui de catre judecatorul sindic prin hotararea nr 4741 din data de 10.11.2020 a Tribunalului Bucuresti Secţia a VII a Civilă în Dosar nr. 10972/3/2016

PLAN REORGANIZARE RADEF

In derulare - licitatie publica - RomâniaFilm inchiriaza urmatoarele imobile! - click pentru detalii

Lista spatii disponibile pentru inchiriere - click pentru detalii

Un nou trailer pentru Bad Boys For Life


Sony Pictures Entertainment a lansat un trailer nou-nouț pentru filmul “Bad Boys For Life”, regizat de Adil El Arbi si Bilall Fallah, cu Will Smith si Martin Lawrence in rolurile principale.

16 ani au asteptat fanii o continuare a francizei “Bad Boys”. Iar asteptarea a luat sfarsit: al treilea film al seriei va fi lansat pe 17 ianuarie 2020.

In cel mai nou trailer pentru a treia pelicula a seriei, partenerii Mike [Will Smith] si Marcus [Martin Lawrence] pornesc intr-o urmarire nebuna, intr-un Porsche, pe strazile din Miami.

‘Nici măcar Batmobilul nu e mai puternic ca mașina asta’, spune Mike, in timp ce manevreaza vehiculul la viteze ametitoare. ‘Pantalonii stramti si masinile rapide nu te fac Batman, Mike,’ ii spune nervos Marcus.

Apoi, intr-una din numerosele scene de actiune, il vedem pe Mike lovindu-l pe DJ Khaled cu un ciocan. Artistul va aparea in film ca Manny the Butcher.

Filmul are un buget de 100 de milioane de dolari.

Iar vestea uriasa pentru fani este ca Bad Boys 4 este in pre-productie.


Sursa: Film Now

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea


*