Starea regiei: În reorganizare judiciară/ In judicial reorganisation/ En redressement - prin aprobarea planului de reorganizare in adunarea generala a creditorilor din data de 14.09.2020 si validarea lui de catre judecatorul sindic prin hotararea nr 4741 din data de 10.11.2020 a Tribunalului Bucuresti Secţia a VII a Civilă în Dosar nr. 10972/3/2016

PLAN REORGANIZARE RADEF

In derulare - licitatie publica - RomâniaFilm inchiriaza urmatoarele imobile! - click pentru detalii

Lista spatii disponibile pentru inchiriere - click pentru detalii

Castiga un weekend in Toscana


nuntaintoscanaconHitul olandez de box office al lui 2014, „Nunta in Toscana”, are premiera in cinematografele din Romania pe 23 octombrie, distribuit de Taylor Projects.
Cu un singur bilet cumparat la „Nunta in Toscana”, pe parcursul primei luni de la premiera in cinematografe, un fericit cinefil va castiga doua nopti de cazare in stil toscan, intr-un oras din apropierea Florentei (Italia), cu mic dejun inclus si o ceremonie de nunta simbolica sau o nunta de… „bronz”, „argint” ori… „aur” (reinnoirea juramintelor de nunta). Premiul secund va consta intr-un week-end petrecut la pensiunea romaneasca „La Toscana Rustica” din Gorj.
Premiul se poate revendica pana la finalul anului, iar deplasarea in Toscana se poate face la o data aleasa de castigator, pana pe 31 decembrie 2016. Mai multe detalii, in comunicatul atasat.

DOWNLOAD COMUNICAT DE PRESA NUNTA IN TOSCANA
DOWNLOAD REGULAMENT CONCURS NUNTA IN TOSCANA

Share

Comentarii

Un comentariu pentru “Castiga un weekend in Toscana”

Link-uri

  1. […] CASTIGA UN WEEKDN IN TOSCANA […]Comenteaza

Spune-ti parerea


*