PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Despre noi


Starea regiei: În insolvenţă, in insolvency, en procedure collective, conform Sentinței civile nr. 774 din data 12.02.2018 pronunţată de Tribunalului Bucureşti Secţia a VII a Civilă în Dosar nr. 10972/3/2016.

RomaniaFilmR.A.D.E.F. „RomaniaFilm” este o companie constituita cu forma juridica de regie autonoma avand ca principal obiect de activitate proiectia de filme cinematografice (data înfiinţării ca regie autonomă: 1 august 1991 prin H.G. 530/1991). Regia practic detine in administrare un numar relevant de sali de cinematograf cu dependintele acestora. Imobilele si salile propriu-zise aflate in administrare constituie obiect al proprietatii private de stat.
RomâniaFilm a luat naştere la începutul anilor ‘50, odată cu naţionalizarea cinematografiei româneşti, ca o companie de stat investită cu un rol important în domeniul finanţării producţiei de filme artistice, documentare, şi de desen animat româneşti şi în domeniul distribuţiei de filme româneşti şi de import. Producţia naţională de filme se realiza din surse proprii obţinute din difuzarea filmelor, fără finanţare de la bugetul de stat. Principiul unic de funcţionare de la înfiinţare şi până în prezent a fost şi este acela al autofinanţării.
De atunci şi până în prezent, “RomâniaFilm” a continuat să existe sub diferite denumiri şi a cunoscut diverse faze de evoluţie şi dezvoltare.
RomâniaFilm a avut şi are un rol important în promovarea celor mai importante producţii naţionale şi internaţionale.
În prezent, Ministerul Culturii coordonează şi supraveghează activitatea cinematografiei şi implicit activitatea “RomâniaFilm”.
Misiunea definita pentru R.A.D.E.F. „RomaniaFilm” este să impulsioneze şi să diversifice activitatea în domeniul exploatării şi distribuţiei cinematografice, să optimizeze şi să rentabilizeze activitatea, mai ales prin creşterea numărului de spectatori în sălile de cinema.


Administrator judiciar: TĂNASĂ ȘI ASOCIAȚII SPRL, cu sediul în Bd. Unirii nr. 78, Bl. J2, Sc. 2, Et. 5, Ap.47, Sector 3, înregistrat in Registrul Formelor de Organizare sub nr. RFOII0231
Administrator special: Adrian Mironescu


Conducere

Adrian MIRONESCU – Declaratie de avereDeclaratie de interese
Marinel PAȘCU – Declaratie de avereDeclaratie de interese
Persoana responsabila cu gestionarea declaratiilor de avere si interese: Valerica Mitroi