PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Anul acesta, Hrusca ii va colinda pe nemteni pe 27 Decembrie!


27_piatraneamtStefan Hrusca revine an de an in Romania pentru intalnirea cu publicul si pentru a duce mai departe stravechiul obicei: colindul. Anul acesta, ii va colinda pe nemtenila Sala Cinema Dacia in seara de 27 decembrie. Pe 27 Decembrie 2015, turneul de colinde al lui Hrusca poposeste in Piatra Neamt, la Sala Cinema Dacia pentru a le vesti nemtenilor pe cea mai frumoasa dintre sarbatori!
Concertul va avea loc incepand cu ora 17:00 si le va aduce nemtenilor celebrele melodii ale „Dascalului de colinde”, asa cum a fost supranumit artistul de catre poetul George Tarnea. Florile Dalbe, Trei Pastori, Afara Ninge Linistit, Linu-i Lin, Sfanta-iSara de Craciun dar si Ruga Pentru Parinti vor putea fi ascultate in seara de 27 decembrie la Sala Cinema Dacia!
Cantautorul maramuresean va sustine acest concert pe 27 decembrie,admiratorii dovedindu-si fidelitatea in fiecare an, umpland sala de concert pana la refuz si aclamandu-l cu emotie pe cel ce interpreteaza intr-o maniera speciala colindele de Craciun.
“Este cel mai frumos obicei crestinesc si romanesc – de a merge sa urezi de bine, pentru sarbatori, celor dragi. Faceti asta si o sa va curatati si o sa va simtiti mult mai bine sufleteste Eu nu doar cant, eu simt fiecare colind” declara Stefan Hrusca…
Colindatul sau uratul pe la case constituie un obicei stravechi, sfant, pentru ca transmite un mesaj ceresc, o veste de la Dumnezeu. Este o nepretuita zestre spirituala, pe care o mostenim din mosi-stramosi. Cei dintai colindatori au fost pastorii care au mers la pestera in care s-a nascut Iisus. Bucurandu-se de acest semn ceresc si de glasul ingerilor, pastorii au vestit minunea in cetatea Betleemului.
Hrusca, cel mai cunoscut si iubit interpret de colinde se face auzit an de an in casele oamenilor, dand viata frumoaselor traditii romanesti, celebrand de fiecare data Craciunul si datinile strabune.
Turneul de colinde se numeste „Leru-i Ler” si va trece prin mai multe orase din tara noastra.
Pretul biletelor pentru concertul de colinde de la Piatra Neamt, din data de 27 Decembrie 2015 este de :
– 60 lei: Acces general
Cei ce doresc sa se lase colindati pe 27Decembrie 2015 de catre Hrusca – simbolul colindului romanesc, isi pot achizitiona bilete din reteaua BILETOO.RO, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, EVENTIM.ro, TICKETSTORE.ro, TICKETNET.ro sau STARTICKETS.RO!

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea