PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Florin Piersic vine imbracat ca Margelatu la Cluj


Florin Piersic va veni la lansarea oficiala a cinematografului ce-i poarta numele din Cluj imbracat in personajul care l-a facut celebru: Margelatu.

Astfel, fanii actorului vor avea din nou ocazia unica de a vedea unul dintre cele mai cunoscute personaje din filmele romanesti… in carne si oase.

La mai bine de 24 de ani de la premiera ultimului film al seriei Margelatu (Totul se plateste), Florin Piersic imbraca din nou hainele personajului si incaleca pe un cal spre deliciul spectatorilor.

Evenimentul se va petrece miercuri 26 ianuarie in fata Cinematografului Florin Piersic (fost Cinema Republica) din Cluj-Napoca incepand cu ora 18,00.

Cinematograful Republica a fost redenumit Cinema Florin Piersic, in baza unui protocol de parteneriat incheiat intre RADEF RomaniaFilm si Primaria Municipiului Cluj-Napoca.

In perioada in care a fost inchis, cinematograful a fost renovat si modernizat in totalitate. Astfel, cinefilii din Cluj vor putea vedea aici cele mai noi filme de la Hollywood in format digital si 3D. Confortul a fost sporit cu cele mai noi fotolii si sunet digital Dolby.

Modernizarea salii din Cluj face parte dintr-o serie de investitii pe termen lung initiate de Directorul General al RADEF RomaniaFilm Marius Iurascu.

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea