PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Anunt Licitatie Inchiriere Astra Brasov

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Imagini Lansare Caffe Cinema Calarasi


Peste 2.000 de spectatori au fost prezenti in data de 1 martie, la deschiderea oficiala a noii sali Caffe Cinema 3D, la cinema Orizont din Calarasi.

Prezenti la eveniment, Ministrul Culturii si Patrimoniului National, dl. Kelemen Hunor, directorul general RADEF RomaniaFilm, dl. Marius Cristian Iurascu, primarul municipiului Calarasi, dl. Nicolae Dragu, prefectul jud. Calarasi, dl. Nicolae Enciu, precum si alte personalitati locale, au inaugurat cea de a doua sala Caffe Cinema 3D a RADEF RomaniaFilm, cu o capacitate de 50 de locuri, aparatura digitala 2D si 3D, complet modernizata.

Ministrul Culturii si Patrimoniului National, dl. Kelemen Hunor a reiterat intentia ministerului de a continua implementarea acestui nou concept al RomaniaFilm, anul acesta, in minim alte 15 localitati, precizand ca pe data de 8 martie se va inaugura noul Caffe Cinema 3D la Ploiesti si ca RomaniaFilm face adevarate minuni pentru cinefilii din Romania.

Directorul general RADEF RomaniaFilm a anuntat ca in Calarasi, ca si in toate celelalte cinematografe din reteaua regiei, o zi pe luna, vor avea acces gratuit copii pana in 14 ani, pensionarii si persoanele cu dizabilitati.

Regia Autotnoma de Distributie si Exploatare a Filmului RomaniaFilm a reusit, de cand noua conducere a preluat managementul, sa achite toate datoriile regiei, sa reabiliteze, modernizeze si digitalizeze fostul cinematograf Republica din Cluj, transformandu-l in cinema Florin Piersic, sa redeschida alte 3 sali de cinema inchise, sa inaugureze doua sali Caffe Cinema 3D si sa reintroduca in cinematografe toate filmele in premiera.

De asemenea, pana la finalul anului 2011, RADEF RomaniaFilm intentioneaza sa deschida noul concept Caffe Cinema 3D in Ploiesti, Bistrita, Deva, Pitesti, Botosani, Braila, Constanta, Craiova, Tg. Jiu, Hunedoara, Tg. Mures, Piatra Neamt, Campina, Vaslui si Focsani.

Spectacolul de la Calarasi a beneficiat de prezenta unor artisti de renume din show-bizz: Puya, Ro-Mania, Hora, D’Or, Vali Craciunescu, copiii Centrului Cultural din Calarasi si a fost prezentat de Octavian Ursulescu.


Share

Comenteaza

Spune-ti parerea