PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Anunt Licitatie Inchiriere Astra Brasov

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Imagini Lansare Caffe Cinema Ploiesti


Ministerul Culturii si Patrimoniului National si RADEF RomaniaFilm au inaugurat pe 8 martie 2011, la Ploiesti noua sala Caffe Cinema 3D la cinematograful Patria.

Este cea de-a treia astfel de sala 3D din tara si face parte dintr-un amplu proiect al RADEF Romania Film, la nivel national, de repozitionare pe piata de profil, prin amenajari de mini sali de cinema 3D, in cadrul fostelor cinematografe.

Amintim ca prima sala Caffe Cinema 3D a fost data in folosinta la Cinema Patria din Bucuresti iar pe data de 1 martie 2011 s-a inaugurat noua sala Caffe Cinema 3D la cinematograful orizont din Calarasi.

La inceputul lunii februarie a.c. RADEF RomaniaFilm a inceput lucrarile de renovare si amenajare a salii Caffe Cinema 3D din Ploiesti, suma investita fiind de 50.000 de euro, in care este inclusa amenajarea spatiului, aparatura specifica unui cinema 3D si dotarile cafenelei.

Cu aceasta ocazie, precizam ca RADEF RomaniaFilm intentioneaza ca anul acesta sa includa cinematograful Patria din Ploiesti in programul de reabilitare a salilor de cinematograf din tara.

De asemenea, la nivel national, pana la sfarsitul anului 2011, conceptul de Caffe Cinema 3D va fi prezent in numar de 20 de sali, in Bucuresti, Calarasi, Ploiesti, Braila, Deva, Focsani, Bistrita, Pitesti, Botosani, Craiova, Tg. Jiu, Hunedoara, Tg. Mures, Buzau, Piatra Neamt, Campina, Timisoara, Dragasani, Vaslui si Constanta.

Alaturi de spectatorii din Ploiesti au fost prezenti: Regizoarea Catrinel Danaiata (prezenta din partea Ministerului Culturii si Patrimoniului National), directorul general RADEF RomaniaFilm – Marius Cristian Iurascu, Primarul Municipiului Ploiesti – Andrei Volosevici, Prefectul jud. Prahova – Adrian Dobre precum si alte personalitati locale. Atmosfera a fost asigurata de trupa de coveruri Micul Paris.

Dupa inaugurarea oficiala, invitatii participanti la eveniment au putut viziona prima proiectie 3D, cu filmul Resident Evil: Afterlife 3D.

Pretul biletelor este de 15 lei pentru proiectiile de film 3D si 10 lei pentru cele 2D. RADEF RomaniaFilm intentioneaza ca minim o zi pe luna, copiii pana in 14 ani, pensionarii si persoanele cu dizabilitati sa beneficieze de intrare libera.


Foto de Gabriel Boholt

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea