PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

In luna decembrie, ”Gospel Night” in mai multe orase din Romania


Virginia-State-Gosper-Chorale-Poster-BUCURESTI 1

Spectacolul din 7 decembrie de la Cinema Patria din Bucuresti a fost anulat!

Turneul european ”Gospel Night” al grupuluiVirginia State Gospel Chorale, 35 de voci extraordinare luminate de harul divin si incarcate de bucuria vietii, se opreste timp de 5 zile si pe meleaguri romanesti. Astfel, in perioada 7-11 decembrie, celebrele ”imnuri” dedicate dragostei si sperantei precum, ”O Happy Day” sau ”Amazing Grace” vor rasuna in salile de spectacol din Bucuresti, Brasov, Targu-Mures, Cluj-Napoca si Arad, si vor readuce bucuria si speranta in inimile publicului spectator.
Concertele grupului Virginia State Gospel Chorale din Romania vor fi sustinute, astfel: 7 decembrie – Cinema Patria Bucuresti, 8 decembrie- Sala Patria din Brasov, 9 decembrie – Casa de Cultura Mihai Eminescu-Sala Tineretului Targu-Mures, 10 decembrie – Teatrul National din Cluj-Napoca si 11 decembrie la Sala Dacia din Arad.
Biletele au fost puse in vanzare si se pot achizitiona de la casele de bilete ale salilor de spectacol, de la Cinema Patria si online prin www.ticketnet.ro www.bilet.ro si www.biletmaster.ro. Virginia-State-Gosper-Chorale-Poster-ARADPreturile acestora variaza in functie de locatie si de categoria de loc, astfel: Cat.III – 50 lei, Cat.II -80 lei, Cat.I – 100, sau VIP – 120 lei.
Sub conducerea virtuosului dirijor James Holden, Virginia State Gospel a castigat numeroase premii, printre care People’s Choice Awards in 2012 la concursul Verizon din Statele Unite si a sustinut in decursul timpului, mai multe turnee in Statele Unite si in Europa.
In 2005 cu ocazia concertului de Craciun de la Vatican, au concertat pentru Papa, impreuna cu alti mari artisti de renume international.
Anul acesta corul va participa la concertul de Craciun de la Roma, transmis de postul de televiziune RAI, prin Mondovision in intreaga lume.
Pentru a imbogati acest spectacol minunat, J.DAVID BRATTON, un gigant al muzicii gospel, care a avut colaborari importante cu legendele muzicii ca Roberta Flack, Pattie LaBelle, Edwin Hawkins si multi altii, va fi prezent in calitate de invitat special in turneul din Romania.
Pentru a intra in atmosfera exceptionala a performantei artistilor Virginia State Gospel, va rugam sa accesati link-ul de mai jos:

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea