PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Lansare Caffe Cinema 3D la Ploiesti


Ministerul Culturii si Patrimoniului National, RADEF RomaniaFilm si Primaria municipiului Ploiesti va invita in data de 8 martie a.c., la orele 17.00, la inaugurarea unei noi sali Caffe Cinema 3D, in cadrul Cinematografului Patria din Ploiesti. Este cea de-a treia astfel de sala 3D din tara si face parte dintr-un amplu proiect al RADEF Romania Film, la nivel national, de repozitionare pe piata de profil, prin amenajari de mini sali de cinema 3D, in cadrul fostelor cinematografe. Amintim ca prima sala Caffe Cinema 3D a fost data in folosinta la Cinema Patria din Bucuresti iar pe data de 1 martie 2011 s-a inaugurat noua sala Caffe Cinema 3D la cinematograful Orizont din Calarasi.

La inceputul lunii februarie a.c. RADEF RomaniaFilm a inceput lucrarile de renovare si amenajare a salii Caffe Cinema 3D din Ploiesti, suma investita fiind de 50.000 de euro, in care este inclusa amenajarea spatiului, aparatura specifica unui cinema 3D si dotarile cafenelei. Cu aceasta ocazie, precizam ca RADEF RomaniaFilm intentioneaza ca anul acesta sa includa cinematograful Patria din Ploiesti in programul de reabilitare a salilor de cinematograf din tara. De asemenea, la nivel national, pana la sfarsitul anului 2011, conceptul de Caffe Cinema 3D va fi prezent in numar de 20 de sali, in Bucuresti, Calarasi, Ploiesti, Braila, Deva, Focsani, Bistrita, Pitesti, Botosani, Craiova, Tg. Jiu, Hunedoara, Tg. Mures, Buzau, Piatra Neamt, Campina, Timisoara, Dragasani, Vaslui si Constanta.

Inaugurarea Caffe Cinema 3D Patria Ploiesti se doreste a fi o manifestare culturala deosebita. Alaturi de cetatenii din Ploiesti vor fi Ministrul Culturii si Patrimoniului National – dl. Kelemen Hunor, directorul general RADEF RomaniaFilm – dl. Marius Cristian Iurascu, Primarul Municipiului Ploiesti – dl. Andrei Volosevici, Prefectul jud. Prahova – dl. Adrian Dobre, Eurodeputatul PDL – dl. William Branza precum si alte personalitati locale. Atmosfera placuta va fi asigurata de trupa de coveruri Micul Paris. Dupa inaugurarea oficiala, invitatii participanti la eveniment vor putea viziona prima proiectie 3D, cu filmul Resident Evil.

Incepand cu data de 09 martie, la Caffe Cinema 3D Patria Ploiesti vor rula filmele Resident Evil (3D), Inception (2D) si Cartita (2D). Pretul biletelor va fi de 15 lei pentru proiectiile de film 3D si 10 lei pentru cele 2D. RADEF RomaniaFilm intentioneaza ca minim o zi pe luna, copiii pana in 14 ani, pensionarii si handicapatii sa beneficieze de intrare libera. Conceptul de Caffe Cinema 3D este marca inregistrata RomaniaFilm si va permite si organizarea unor spectacole de inalta tinuta artistica, conferinte de presa, etc. Programul de difuzare a filmelor si informatii de interes general se gasesc pe site-ul oficial al RADEF RomaniaFilm, www.romaniafilm.ro.

Share

Comentarii

Un comentariu pentru “Lansare Caffe Cinema 3D la Ploiesti”
  1. man_08 says:

    Era vineri, am vrut sa cumpar 2 bilete pentru sambata la o anume ora si …la casa de bilete surprize surprize…Nu pot sa iau bilete decat sambata:))Daca facem sali moderne de cinema, iar functionarii raman aceeasi oameni cu gandiri comuniste, degeaba le facem…banuiesc ca in cateva luni, datorita acestor functionari in varsta, care au lucrat si pe vremea lui Ceausescu in acelasi loc, sala se va degrada…e nevoie si de functionari care sa se plieze anului 2011…pana si in 1989 puteam lua bilete pentru ziua urmatoare…

Comenteaza

Spune-ti parerea