PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Anunt Licitatie Inchiriere Astra Brasov

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Regal cinematografic la cinema Florin Piersic


piersicCel mai tânăr și iubitor suflet al cinematografiei românești, Florin Piersic, își va sărbători cei 80 de ani de viață alături de cei mai dragi și apropiați prieteni ai săi – spectatorii clujeni – la cinematograful care-i poartă numele. Astfel, Florin și Cinema „Florin Piersic” vă invită să participați la un regal cinematografic, timp de două zile. Marti, 26 ianuarie 2016, de la ora 18,30, clujenii sunt așteptați la proiecția unuia din cele mai bune filme ale sale. Este vorba de filmul „Parașutiștii”. În deschiderea evenimentului, maestrul Florin Piersic va prezenta acest film drag sufletului său și va sta de vorbă cu spectatorii. Pretul unui bilet este 15 lei.
Sărbătorirea lui Florin al nostru, al clujenilor, la Cinema „Florin Piersic”, va continua și a doua zi, 27 ianuarie, când va fi ziua sa de naștere, prin difuzarea altor trei filme, din vasta sa filmografie care numără ~ 80 de producții cinematografice. Astfel, de la:

ora 10: De-as fi…Harap Alb; (doar cu programare la nr de telefon: 0748679759)
ora 13: Haiducii lui Saptecai,
ora 15.30: Colierul de turcoaze.

Intrarea, la toate cele trei filme, este gratuită in limita locurilor disponibile.

Cinematograful Florin Piersic, le mai oferă o surpriză clujenilor care-l iubesc pe actorul lor, oferindu-le posibilitatea să urmărească, în sala de proiecție a cinematografului, transmisiunea în direct a minunatului spectacol “Nu-ntreba câti ani am!” pe care acesta îl va susține la Opera Română din Cluj, în seara zilei de 27 ianuarie, incepand cu ora 18.30. Acest eveniment se desfășoară în parteneriat cu Opera Nationala Romană Cluj-Napoca și TVR Cluj.

Intrarea la acest eveniment costă 10 lei. Copiii si pensionarii beneficiaza de intrare gratuita in limita locurilor disponibile. Accesul in sala va avea loc incepand cu ora 18.00.

Vă așteptăm cu drag!

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea