PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Socrul de cosmar revine in Little Fockers

Socrul de cosmar revine in Little Fockers – in premiera la Cinema Patria

Socrul de cosmar revine in Little Fockers – in premiera la Cinema Patria

Pentru mai mult de un deceniu, aceasta serie de comedii ne-a incantat cu intamplarile de un umor inegalabil, in care, trebuie sa recunoastem, ne-am regasit si noi uneori, cu propriile noastre intamplari familiale.

Acumuland incasari de peste 800 de milioane de dolari in toata lumea, Un socru de cosmar / Meet the Parents si Doi cuscri de cosmar / Meet the Fockers au lasat in urma unele din cele mai iubite personaje de comedie.

Acum, ce-a de-a treia serie, O familie de cosmar / Little Fockers ne va aduce in prim plan un alt moment din viata, cu un impactul sau comic asupra unei casnicii si asupra unei familii: copiii.

Comedia se intoarce cu noi infruntari intre Jack Byrnes (Robert De Niro) si Greg Focker (Ben Stiller).

Alaturi de cei doi regasim o distributie de vedete, din care fac parte Owen Wilson, Teri Polo, Blythe Danner, Dustin Hoffman si Barbra Streisand.

In acest ultim capitol din aceasta serie de imens succes se alatura de Jessica Alba, Laura Dern si Harvey Keitel.

Totul a inceput in 2000, cu frustrarile comice ale asistentului Greg Focker, in eforturile lui de a impresiona familia iubitei sale, continuand in 2004, cand Greg si-a prezentat parintii viitorilor sai socri, incercand cu multe chinuri sa nu fie dat afara din cercul de incredere al lui Jack Byrnes.

Franciza a cunoscut un succes exploziv, al doilea film din serie fiind comedia cu cele mai marei incasari din istoria studiourilor Universal Pictures si a doua comedie dupa Home Alone ca incasari in Statele Unite.

E timpul acum sa facem cunostinta cu cei doi mici Fockeri – Samantha (Daisy Tahan din serialul Nurse Jackie) si Henry (Colin Baiocchi din Couples Retreat), care vin sa intregeasca acest ritual firesc din viata unei familii.

A fost nevoie sa treaca 10 ani, sa aiba doi Fockeri mai mici cu sotia sa, Pam, si nenumarate ciocniri pentru ca Greg sa poata sa spuna ca, in fine, se intelege cu extrem de incuiatul sau socru, Jack.

Pentru ca acum e stramtorat, Greg se vede nevoit sa-si ia o a doua slujba, la o companie farmaceutica. Iar faptul ca are o colega de serviciu foarte sexy nu face decat sa alimenteze din nou suspiciunile socrului sau.

Dar cu toate neintelegerile, spionat si aruncat in misiuni sub acoperire, va reusi, oare, Greg sa treaca testul final pus la cale de Jack si sa devina urmatorul patriarh al familiei? Sau cercul de incredere va fi rupt pentru totdeauna?

O familie de cosmar este regizat de Paul Weitz (American Pie, In Good Company) si va rula in premiera la Cinema Patria din Bucuresti incepand din 24 decembrie 2010 la orele:

Vineri, luni, marti, joi: 11,00 – 13,15 – 15,30 – 17,45 – 20,00.
Sambata, duminica, miercuri: 11,00 – 13,15 – 15,30 – 17,45 – 20,00 – 22,00.

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea