PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

The Adjustment Bureau (2011)

Gardienii destinului

Noi suntem cei care ne controlam destinul, sau forte nestiute ne manipuleaza fara sa ne dam seama?

Matt Damon este protagonistul thrillerului The Adjustment Bureau, in rolul ambitiosului politician David Norris care, tocmai cand e pe cale sa castige un fotoliu in Senatul Statelor Unite, o intalneste pe frumoasa Elise Sellas (Emily Blunt), o balerina de care se indragosteste pana peste cap.

Pentru ca i se ofera sansa sa arunce o privire in propriul sau viitor, David intelege ca ceea ce vede acolo nu e deloc ceea ce-si doreste el. Asa ca decide sa mearga impotriva destinului.

Pentru aceasta, insa, va avea de luptat cu niste agenti misteriosi care tot incearca sa-l desparta de femeia cu care vrea sa-si petreaca restul vietii.

David afla ca acesti agenti sunt angajati de o agentie mai putin obisnuita – e vorba de Agentia Destinului, care arunca in lupta toate armele de care dispun pentru a-l impiedica pe David sa aleaga in viata alt drum decat cel care ii fusese predestinat.

Confruntat cu piedici extrem de greu de trecut, David va trebui la un moment dat sa aleaga: va accepta, oare, sa renunte la lupta si sa urmeze calea care ii fusese predestinata sau va risca totul pentru a invinge soarta si pentru a ramane impreuna cu iubirea vietii lui?


Trailer The Adjustment Bureau


Imagini The Adjustment Bureau

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea