PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

The Broken Hearts Gallery (2020)

Galeria inimilor frânte

Îngropată sub grămezi de amintiri din trecut, o întâlnim pe Lucy (Geraldine Viswanathan): în aparenţă, o tânără newyorkeză ideală, la modă, care lucrează la o galerie prestigioasă şi este într-o relaţie amoroasă cu atrăgătorul director al galeriei, Max (Utkarsh Ambudkar). Dar în momentul în care fosta iubită a acestuia vine la un eveniment, Lucy scoate la iveală pe neaşteptate vulnerabilitatea care se ascunde sub suprafaţă, ducând atât la încheierea relaţiei sale cu Max cât şi la concedierea sa din galerie.

Cu inima frântă, Lucy este incapabilă să lase în urmă relaţiile sale eşuate, sau lucrurile care-i amintesc de ele. Cu un ghiont binevoitor către realitate dat de colegele sale de cameră, Lucy şi aşa-zisul său bagaj se orientează către Nick (Dacre Montgomery) – un proprietar de hotel aspirant, cinic, care este amuzat de problemele pe care le are Lucy şi-i sugerează o soluţie fără a chibzui prea mult: Galeria Inimilor Frânte în holul nemobilat al hotelului său.

Lucrând împreună pentru a termina hotelul şi a promova galeria, Lucy şi Nick se îndrăgostesc unul de celălalt. Dar atunci când o încântătoare fostă îşi face apariţia, Nick este cel care nu poate trece peste acest moment. Forţat în sfârşit să-şi admită propriile probleme romantice, Nick trebuie s-o convingă pe Lucy să nu renunţe şi să nu-l arunce în colecţia sa.


Trailer The Broken Hearts Gallery

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea