PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

The Tourist (2010)

Turistul

Jolie interpretează rolul unui agent Interpol care se foloseşte de un turist american în încercarea de a prinde un criminal alături de care a trăit o poveste de dragoste în trecut.The Tourist este un remake al thrillerului francez “Anthony Zimmer”, in regia lui Jerome Salle, care ii avea ca protagonisti pe Sophie Marceau si Yvan Attal. Florian Henckel von Donnersmarck (The Lives of Others, 2006) a preluat de data asta regia si a adus impreuna doi actori pe care multi isi doreau sa-i vada impreuna: Angelia Jolie si Johnny Depp!

Johnny este un turist care vine la Venetia pentru a-si reveni dintr-o deceptie sentimentala. Aici Acade in plasa altei femei, care se foloseste de el pentru a scapa un criminal de care e indragostita. Deci Angelina apare iar in rolul de femeie fatala care se foloseste de barbati. Dar evident lucrurile se complica..

Regizat de cineastul câştigător al unui Oscar Florian Henckel Von Donnersmarck (‘Viaţa celorlalţi’), filmul povesteşte întâlnirea unui turist american venit în Italia să se vindece de o dezamăgire în dragoste cu o femeie extraordinară, agent Interpol, care se foloseşte de el. Este un remake al peliculei franceze a lui Anthony Zimmer (2005), cu Sophie Marceau şi Yvan Attal. Ţinând seama că cei doi mai joacă în două filme de succes, ‘Salt’ şi ‘Alice în Ţara Minunilor’, actorii se pot gândi la o statuetă.


Trailer The Tourist

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea