PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Trolls World Tour (2020)

Trolii descoperă lumea

Sinopsis
De data aceasta, trolii vor ajunge acolo unde nimeni din universul lor nu a ajuns vreodată! Poppy (Anna Kendrick) și Ciot (Justin Timberlake) vor descoperi că există șase triburi diferite de troli răspândite în șase ținuturi diferite, care sunt fanii a șase stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, clasică și rock. Așadar, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă! Membră a elitei hard-rock, regina Barb (Rachel Bloom), ajutată de tatăl ei, regele Murmur (Ozzy Osbourne), vrea să distrugă toate celelalte genuri de muzică, pentru ca rock-ul să fie rege. Pentru că miza e soarta întregii lor lumi, Poppy și Ciot, alături de prietenii lor Măricel (James Corden), Mătăsica (Caroline Hjelt), Bumbăcica (Aino Jawo), Cooper (Ron Funches) și Greg Diamond (Kunal Nayyar), pornesc într-o călătorie prin celelalte ținuturi, pentru a uni toți trolii în armonie împotriva lui Barb, care caută să-i umbrească pe scena muzicală a trolilor.

Alte informatii
În rolurile membrilor diferitelor triburi muzicale vom regăsi cea mai mare concentrație de celebrități din muzică și film care și-au împrumutat vreodată vocile unui film de animație.

Tribul funk e reprezentat de Mary J. Blige, George Clinton și Anderson .Paak. Din tribul country fac parte Kelly Clarkson, în rolul lui Delta Dawn, Sam Rockwell, în rolul lui Hickory și Flula Borg în rolul lui Dickory. J Balvin vine cu reggaeton, în timp ce Ester Dean e membru al tribului pop. Anthony Ramos e membru al tribului techno, iar Jamie Dornan e membru al tribului de jazz. Renumitul dirijor și violonist Gustavo Dudamel este Trolzart, iar Charlyne Yi este Pennyfluier, din tribul muzicii clasice. Kenan Thompson este Tiny Diamant, un nou-născut din tribul hip-hop.


Trailer Trolls World Tour

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea