PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

TRON: Mostenirea – Din 17 decembrie in premiera la Cinema Patria


TRON: Mostenirea / TRON: Legacy, este o aventura hightech care se petrece in lumea digitala si este capturata pe marele ecran asa cum nu a fost nicio alta productie pana acum.

Tron: Mostenirea are functii si tehnologie de ultima ora, efecte si scenografie care aduc la viata o aventura epica intr-o retea digitala care este fascinanta, dincolo de imaginatie.

Povestea tata-fiu rezoneaza atat la nivelul Retelei, cat si in viata reala: Sam Flynn (Garrett Hedlund), un tanar rebel de 27 de ani, este macinat de disparitia misterioasa a tatalui sau, Kevin Flynn (Jeff Bridges), un barbat cunoscut odata ca vizionarul de top al lumii digitale.

Cand Sam investigheaza un semnal ciudat trimis de vechea Arcada a lui Flynn – un semnal care putea veni doar de la tatal sau – el este atras in lumea digitala unde Kevin a fost prins timp de 20 de ani.

Cu ajutorul neinfricatei razboinice Quorra (Olivia Wilde), tatal si fiul sunt atrasi intr-o calatorie pe viata si pe moarte intr-o lume digitala uimitoare – o lume creata de Kevin care a devenit extrem de avansata, cu vehicule de neimaginat, arme, peisaje si un inamic care nu se va opri de la nimic pentru a nu-i lasa sa scape.

TRON: Mostenirea a fost regizat de Joseph Kosinski si are in distributie pe Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde, Bruce Boxleitner, James Frain, Beau Garrett si Michael Sheen.

TRON: Mostenirea / TRON: Legacy poate fi vazut la Cinema Patria din Bucuresti in perioada 17-23 decembrie 2010 la orele:

Vineri, luni, marti, joi: 11,00 – 13,15 – 15,30 – 17,45 – 20,00.
Sambata, duminica, miercuri: 11,00 – 13,15 – 15,30 – 17,45 – 20,00 – 22,00.

Share

Comentarii

2 Comentarii pentru “TRON: Mostenirea – Din 17 decembrie in premiera la Cinema Patria”
  1. Ada says:

    Tron Legacy va da lovitura la box-office. E unul dintre cele mai asteptate si discutate filme ale anului. Trebuie vazut de catre orice cinefil adevarat.

  2. Ady says:

    Si eu l-am vazut la Cinema Patria in orasul meu si a fost bestial; cat am putut sa rad la gluma cu Jules Verne :))

Comenteaza

Spune-ti parerea