PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Viata, asa cum e ea – in avanpremiera la Cinema Scala


Mult asteptata comedie Viata, asa cum e ea / Life as We Know It va rula in avanpremiera la Cinema Scala din Bucuresti pe 16 decembrie 2010 incepand cu ora 19,30.

El va putea apoi fi vazut in saptamana 17-23 decembrie 2010, tot la Cinema Scala la orele: 10,30 – 12,45 – 15,00 – 17,15 – 19,30. Duminica 19 decembrie programul este: 15,00 – 17,15 – 19,30.

In comedia romantica Viata, asa cum e ea, Holly Berenson (Katherine Heigl) este proprietara unui local de succes, iar Eric Messer (Josh Duhamel) realizeaza transmisiuni sportive la televiziune.

Dupa o prima intalnire esuata, cei doi nu mai au in comun decat faptul ca se detesta reciproc si faptul ca isi iubesc fina, pe mica Sophie.

Dar in momentul in care ei devin singurele rude in viata ale lui Sophie, Holly si Messer trebuie sa ingroape securea razboiului.

Ei fac o adevarata echilibristica pentru a-si satisface ambitiile profesionale sau pentru a-si continua viata sociala, dar pentru toate aceste lucruri ei trebuie sa faca pace, pentru ca sunt nevoiti sa traiasca sub acelasi acoperis.

Viata, asa cum e ea este un film regizat de Greg Berlanti dupa un scenariu al debutantilor Ian Deitchman & Kristin Rusk Robinson.

In film joaca Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas, Christina Hendricks si Hayes MacArthur.

Katherine Heigl, care interpreteaza rolul lui Holly, spune “Acesti doi oameni sunt azvarliti intr-o situatie imposibila, dar ei trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor si sa faca ceea ce trebuie. Pentru a realiza aceste lucruri insa, ei trebuie sa-si cam sacrifice visele personale.”

Josh Duhamel, care-i da replica lui Heigl in rolul lui Messer, adauga “Amandoi o iubesc pe fetita si se simt obligati macar sa incerce sa respecte dorinta prietenilor lor… chiar daca vietile lor se indreapta pe cai complet diferite si chiar daca nu se plac de loc.”

Simtind ca se afla pe un drum fara iesire, cei doi vor incerca totusi sa faca in asa fel incat treaba sa functioneze… cumva.

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea