PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

World Doctors Orchestra transmis live la Cinema Florin Piersic


WDO_poster_cinema_89x121
Joi 26 mai, incepand cu ora 18.30 va asteptam la cinema Florin Piersic sa va lasati purtati intr-o lume de vis pe muzica celor de la World Doctors Orchestra, care vor sustine un concert la Casa Universitarilor, concert ce va fi transnmis cu sprijinul TVR la cinema Florin Piersic.

World Doctors Orchestra (WDO) este un ansamblu din care fac parte aproximativ o mie de medici din peste 50 de țări din întreaga lume, scopul acestei orchestre fiind acela de a aminti că dreptul la sănătate, îngrijire și condiții medicale egale nu depinde de granițe geografice sau de interese politice și economice. În 2016 a sosit rândul României să fie una dintre opririle grupului, iar cauza pe care o susține World Doctors Orchestra la noi în țară este legată de necesitatea înființării rețelei naționale de telemedicină pentru epilepsie.


PrintPentru ca seara sa fie si mai frumoasa in timpul pauzei care are loc intre cele doua parti ale concertului, va invitam in holul cinematografului pentru a va delecta cu o expozitie de fotografie oferita de Agerpres prin dl Director General Alexandru Giboi. Agerpres va invita sa descoperiti o parte din istoria Romaniei prin intermediul fotografiilor de arhiva, pe fundalul muzicii celor de la Noblesse String Quartet.

Elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de intrare gratuita! Va asteptam cu mare drag!

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea