PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Your Highness (2011)

Maria ta

Danny McBride si James Franco fac echipa in Your Highness, unde aventurile sunt extrem de comice si unde fantasticul unei lumi de poveste este ingredientul principal al unor fapte nerusinat de curajoase.

Este povestea a doi printi cu o misiune: ca sa-si salveze regatul, trebuie mai intai s-o salveze pe logodnica celui dintre ei care urmeaza sa urce pe tron.

Thadeous (Danny McBride) si-a petrecut toata viata pana acum urmarind neputincios cum fratele sau mai mare, Fabious (James Franco) cucerea batalie dupa batalie, dar si inimile tuturor supusilor sai.

Satul sa tot fie lasat deoparte – de la aventuri, adoratie, dar si de la succesiunea pe tronul regatului, Thadeous se hotaraste sa-si duca zilele tot intr-o petrecere, cu ierburi magice, bautura multa si fete usuratice.

Dar cand cea care urma sa-i devina sotie lui Fabious, Belladonna (Zooey Deschanel), este rapita de vrajitorul diabolic Leezar (Justin Theroux), regele ii da nevolnicului Fabious un ultimatum: ori e barbat si-si ajuta fratele, ori dispare din fata lui pentru totdeauna.

De voie, de nevoie, Thadeous i se alatura lui Fabious. Cei doi pornesc la drum, iar in cale le apare o razboinica cum alta nu mai e, Isabel (Natalie Portman). Aceasta are, insa, planurile ei proprii de razbunare.

Daca isi vor uni fortele, vor reusi oare impreuna sa scape de creaturi inspaimantoare, de tradatori nerusinati si sa salveze printesa? Va reusi, oare, Thadeous sa-si gaseasca curajul de erou adevarat, pentru a impiedica distrugerea regatului? Sau va ramane tot un las, urmarind nevolnic venirea unor noi vremuri cumplit de intunecate?


Trailer Your Highness


Imagini Your Highness

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea