PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Cezar Oauatu – 24 Noiembrie Cinema Scala Bucuresti


CEZAR OUATU

Spectacolul a fost mutat la Cinema Scala

Cezar Ouatu, vedeta emisiunilor difuzate pe Antena1, Te cunosc de undeva si castigator al ultimei editii, Splash vedete la apa,a reprezentat Romania la Eurovision si acum se pregateste sa concerteze pentru prima data in Bucuresti la Cinema Patria Scala cu spectacolul One Voice Show!
Alaturi de el vor urca pe scena cinematografului , un cor , o orchestra si un taraf, artistul plimbandu-ne cu energie pe parcursul spectacolului prin foarte multe genuri muzicale.
Acelasi Cezar Ouatu va canta cu o voce camaleonica cu un ambitus vocal fenomenal atat opera cat si muzica lautareasca de petrecere , muzica pop, rock ….

Cezar Ouatu și organizatorii “One Voice Show” dedică întregul spectacol și încasările acestuia, îngerilor “Colectiv” & supravieţuitorilor celei mai cumplite tragedii din România ultimilor douăzeci de ani. Pentru a le cinsti memoria, pentru a le prețui sacrificiul, pentru a le alina familiile, pentru a da glas unui sens profund de solidaritate și de responsabilitate, Cezar Ouatu, Corala Danielescu – dirijor: Valentin Gruescu, Pop Symphony Orchestra, dirijor: Andrei Tudor & noi, publicul lor, suntem, pe 24 noiembrie 2015, o singura voce (artistică și umană) ! La “Cinema Patria Scala”, în București, ora 7:00 pm.


Audio Trailer – One Voice Show

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea