PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Cinema Republica din Cluj devine Cinema Florin Piersic


Cinema Florin Piersic îşi deschide porţile pentru public!

Cinematograful Republica din Cluj-Napoca se redeschide din 27 ianuarie 2011! El a fost redenumit Cinema Florin Piersic, în baza unui protocol de parteneriat încheiat între RADEF RomâniaFilm şi Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

În perioada în care a fost închis, cinematograful a fost renovat şi modernizat în totalitate. Astfel, cinefilii din Cluj vor putea vedea aici cele mai noi filme de la Hollywood în format digital şi 3D. Confortul a fost sporit cu cele mai noi fotolii şi sunet digital Dolby.

Modernizarea sălii din Cluj face parte dintr-o serie de investiţii pe termen lung iniţiate de Directorul General al RADEF RomâniaFilm Marius Iuraşcu.

Astfel, în decembrie 2010 au fost lansate în Bucuresti şi Craiova primele Săli-cafenea 3D numite Caffe Cinema 3D. Conceptul de Caffe Cinema 3D este marca înregistrată a RADEF RomâniaFilm şi va fi implementat în cel puţin alte 20 de cinematografe în ţară, în decursul anului 2011.

Cinema Florin Piersic a fost denumit astfel pentru a onora o carieră de neuitat a unuia dintre cei mai iubiţi şi cunoscuţi actori români. Numele lui Florin Piersic este legat de peste 50 de filme ce au totalizat milioane de spectatori în sălile de cinema precum: Haiducii lui Şaptecai, Eu, tu şi Ovidiu, Colierul de turcoaze, Drumul oaselor, Pintea, Aventuri la Marea Neagră, De-aş fi Harap Alb.

Sala are acum după modernizare 750 de locuri, fotolii, sunet Dolby Digital şi o cafenea unde pot fi savurate băuturi răcoritoare şi cafea.

Cinema Florin Piersic va fi lansat oficial miercuri 26 ianuarie începând cu ora 18,00 în prezenţa lui Florin Piersic care va inaugura sala ce-i poartă numele alături de Primarul Municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu şi Directorul General al RADEF RomâniaFilm Marius Iuraşcu.

De la eveniment nu vor lipsi focurile de artificii urmate de o cupă de şampanie.

Ca o surpriză pregătită de organizatori, joi 27 ianuarie vor putea fi văzute la Cinema Florin Piersic filme cu renumitul actor, după următorul program:

13,00 Haiducii lui Şaptecai
15,30 Colierul de turcoaze
18,00 Trandafirul Galben
20,30 Drumul oaselor

Intrarea la aceste proiecţii este liberă!

Seria de modernizări a cinematografelor din portofoliul RADEF RomâniaFilm va continua cu lansarea anul acesta a Cinematografului Amza Pellea din Craiova (fostul cinema Patria).

Share

Comentarii

3 Comentarii pentru “Cinema Republica din Cluj devine Cinema Florin Piersic”
  1. LA MULTI ANI ,MAESTRE FLORIN PIERSIC !Sunteti si veti ramane un idol pentru mine.

  2. Tody says:

    La Brasov, nu redeschideti Cinema Modern ?? Ce s-a intamplat cu acest cinema ? Astept un raspuns. Multumesc anticipat!

  3. bogdan says:

    Pacat ca nu s-a lasat mai mult spatiu intre randuri, cred ca eficienta dorita in ceea ce priveste capacitatea de locuri este 0 , daca nu poti sta comod pe scaune.

Comenteaza

Spune-ti parerea