PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Concert André Rieu transmis la cinema Florin Piersic


47325fdf-1674-4904-9d86-f05ac8d6156eSambata 23 Iulie ora 21.00 concert Andre Rieu, transmis prin satelit la Cinema Florin Piersic din Cluj.
Nascut in Maastricht, Olanda, intr-o familie de muzicieni, André Rieu este cel mai de succes violonist din lume și cel mai bine vandut muzician clasic din toate timpurile. Detine cea mai mare orchestra privata din lume și a vândut mai mult de 40 de milioane de albume și DVD-uri. Lansarea sa internationala a venit în 1994 cu CD-ul “Strauss & Co”. De atunci, a primit mai mult de 400 Platinum și 171 de Gold Awards. Are mai mult de 1,2 milioane de fani pe Facebook. In concertele sale, interpreteaza cele mai frumoase valsuri de Johann Strauß sau Franz Lehár, hit-uri de renume mondial din musicaluri si filme, cele mai iubite arii de opera si opereta, precum și muzică populară din toate decadele.
André a fost denumit “Regele Valsului”. “Johann Strauss este compozitorul meu preferat din toate timpurile.”
In concertele sale, André canta la vioara, dirijeaza orchestra lui și este un “conférencier” fermecător, care va interactiona cu publicul dupa fiecare piesa.
André canta la o vioară construită de Stradivarius in 1732.

Share

Comentarii

3 Comentarii pentru “Concert André Rieu transmis la cinema Florin Piersic”
 1. maria huszar says:

  BUNA ZIUA,
  CAND VOM PUTE CUMPARA BILETE PTR SPECTACOLUL DIN 23 IULIE 2016???

 2. Adrian Maior says:

  Desigur, doresc sa vad sin in acest an concertul. De fiecare data, biletele s-au vandut la casa de bilete a cinema-ului. NU se pot vinde pe internet, printr-o firma specializata in vanzarea biletelor. Pana acum biletele se vindeau ca si pe vremea lui Florin Piersic, cu un plan al salii si cu X-ul clasic pe plan, cu randul si locul scris de mana pe bilet de catre o casiera furioasa, cu probleme acasam cu copiii care nu servesc masa s.a.m.d.
  Poate vom intra in secolul XXI.

 3. Elena says:

  Va rog sa-mi spuneti cum pot cumpara bilete . Sunt dinalt oras .Multumesc

Comenteaza

Spune-ti parerea