PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Constantin Florescu s-a intalnit cu fanii la Cinema Europa


In perioada 7-13 ianuarie 2011 la Cinema Europa din Bucuresti (Calea Mosilor 127) ruleaza una dintre cele mai de succes comedii romanesti de anul trecut: Nunta in Basarabia – peste 12.000 spectatori la box-office!

Nunta in Basarabia este povestea unor tineri, el bucurestean, ea din Chisinau, proaspat casatoriti, care decid sa faca nunta cu dar in speranta ca vor scoate banii necesari avansului pentru o locuinta.

Filmul a castigat premiul special al juriului la Festivalul Black Nights de la Tallinn, Estonia, festival ce s-a desfasurat in perioada 12 noiembrie – 6 decembrie 2009.

Nunta in Basarabia a fost prezentat cu succes la numeroase Festivaluri din Romania si de peste hotare.

Cu ocazia vizionarii speciale din 7 ianuarie de la Cinema Europa unul dintre actorii principali ai filmului, Constantin Florescu (Take) s-a intalnit cu publicul si fanii filmului.

Aceasta a raspuns la intrebarie celor prezenti si s-a bucurat de reactia publicului care s-a amuzat si a aplaudat indelung comedia romaneasca regizata de Nap Toader (Napoleon Helmis).

Intrebat, printre altele daca va exista o continuare la Nunta in Basarabia sau un film de sine statator cu personajul sau extrem de comic, Johnny Scarlat, Constantin Florescu a dat sperante fanilor filmului: „Nu este exclus. Totul depinde de Nap, si are el cateva idei in acest moment!”.

Nunta in Basarabia mai poate fi vazut pana joi la Cinema Europa din Bucuresti (5 lei biletul) si la Cinema Victoria din Iasi (8 lei biletul).

Foto de Robert Iancu.

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea