PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Craciun cu Andre Rieu – Cinema Dacia, Piatra Neamt


archr-16-pnt-martor-27nov_h17Modalitatea de-a viziona la cinema un concert muzical în transmisiune prin satelit este o premieră pentru Piatra Neamt, oraşul alăturându-se astfel altor comunităţi urbane româneşti (Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Piteşti, Oradea, Tg. Mureş, Satu Mare, Deva, Suceava) care oferă deja publicului local astfel de evenimente.

Iniţiativa acestui mod modern de-a viziona spectacole muzicale şi la Craiova, aparţine firmei româneşti D’STARS, care de 6 ani de zile se ocupă de astfel de evenimente, realizate ca transmisiuni prin satelit din mari capitale ale lumii.

Portofoliul de transmisiuni al D’STARS conţine spectacole de la Metropolitan Opera New York, Teatro alla Scala Milano, Royal Opera House Londra, Bolşoi Teatr Moscova, Filarmonica din Berlin, Teatro Real Madrid, Gran Teatre del Liceu Barcelona, concerte din muzica tinerelor generaţii gen Ed Sheeran, Back Street Boys etc.

Primul spectacol muzical ca şi transmisiune prin satelit pe care D’STARS îl propune nemtenilor este un concert cu André Rieu. Artistul nu mai are nevoie de nici o prezentare în România. Cartea sa de vizită sunt cele peste 70.000 de bilete, vândute la suita de concerte pe care le-a susţinut în iunie 2015 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Aşadar D’STARS prezintă în parteneriat cu RADEF RomâniaFilm, duminica 27 noiembrie, ora 17:00 la Cinema Dacia – Piatra Neamt, spectacolul muzical “André Rieu: Crăciunul cu André”

“Crăciunul cu André”, este o celebrare festivă, ce include un concert de Crăciun, nemaidifuzat până în prezent, cu faimoase piese precum Hallelujah, Jingle Bells, White Christmas şi multe altele, interpretate de către André şi faimoasa sa orchestră Johann Strauss, alături de sopranele şi tenorii săi.

Ca o exclusivitate pentru publicul din cinematografe, André îşi va invita fanii în oraşul său natal, pentru un tur Live, prin oraşul Maastricht gătit de Sărbatoarea Crăciunului.
De asemenea, André va participa la o sesiune de întrebări şi răspunsuri în compania gazdei CinemaLive, Charlotte Hawkings, care îi va pune artistului întrebări adresate de publicul din cinematografe.

Nu pierdeţi acest spectacol special de sărbători menit întregii familii, duminica 27 noiembrie, ora 17:00 !

Durata totală 135 minute, fără pauză.


Trailer Concert Andre Rieu

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea