PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Leonardo DiCaprio a mâncat ficat crud de bizon


270179_055În octombrie, în timp ce descria extremele până la care a mers în timp ce filma „The Revenant”, Leonardo DiCaprio s-a oferit voluntar, oarecum nonșalant, să mănânce ficat crud de bizon. „Pot numi 30 sau 40 de secvențe care au fost unele dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le fac vreodată. Fie că e vorba de a intra şi a ieşi din râuri înghețate sau de a dormi în carcase de animale ori ceea ce am mâncat pe platoul de filmare”, a spus actorul despre munca sa la epicul despre supraviețuire a lui Alejandro González Iñárritu. Şi recent, într-un nou interviu, actorul de trei ori nominalizat la Oscar explică de ce a mâncat un organ nefiert de animal când drama de135 de milioane de dolari avea cu siguranță buget pentru unul fals.

În timp ce vorbea cu cei de la Variety, DiCaprio a recunoscut că s-a construit într-adevăr, un ficat fals de bizon din jeleu – cu siguranță o alternativă mai comestibilă la organul autentic. Dar DiCaprio, îngrijorat de faptul că falsul nu arăta autentic, s-a oferit voluntar să mănânce un ficat de bizon real. În plus față de provocarea de a găsi un ficat de bizon adevărat, producția a trebuit să obţină de la echipa lui de avocați și agenți permisiunea să hrănească unul dintre starurile de cinema cele mai valoroase de la Hollywood cu organ crud de animal potențial bolnav. „Partea cea rea este membrana din jurul lui… E ca un balon. Când muști din ea, explodează în gură”, a decalart DiCaprio.

Cu mai multe luni în urmă, DiCaprio a confirmat pentru Yahoo că Iñárritu a inclus scena cu mâncatul ficatului crud în cadrul final al filmului. „Când vizionaţi filmul, veți vedea reacția mea, pentru că Alejandro a păstrat-o. Spune totul. A fost o reacție instinctivă,” a dezvăluit DiCaprio. „Fără ea, poate că el nu ar fi ajuns la adevăr”, a spus Iñárritu despre sacrificiului alimentar al lui DiCaprio, chiar dacă regizorul lui „Birdman” a avut propriile sale îngrijorări, după cum scrie Variety, cum că „s-ar putea îmbolnăvi de consumarea unui organ potențial purtător de boli”.

În cele din urmă, actorul s-a îmbolnăvit, dar din cauza condițiilor meteorologice ce i-au provocat hipotermie. „Am făcut gripă de câteva ori”, spune DiCaprio. DiCaprio a mai recunoscut şi faptul că, în plus față de înfruntarea cu frigul și consumarea ficatului de bizon, a dormit în carcase de animale pentru interpretarea sa demnă de Oscar.

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea