PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Misterele Bucureştilor (1983)


Margelatu primeste misiunea de a aduce in Muntenia armele comandate la Viena de societatea “Dreptate si Fratie”. Infiltrandu-se in lumea interlopa a Bucurestiului de dinaintea anului 1848, el se confrunta cu inepuizabila sa adversara Agatha Slatineanu care pune la cale un atentat impotriva printului Bibescu.
În „Misterele Bucureştilor”, cel de-al treilea film al seriei, acţiunea se mută într-un Bucureşti plin de farmec oriental, unde facem cunoştinţă cu unul dintre cele mai colorate personaje ale producţiei, vrăjitoarea Strigoaica, ghicitoarea cea mai bună din ţară.
Aceasta e mama tuturor hoţilor şi cerşetorilor, şi întruchipează personajul care conduce de fapt oraşul din umbră. În timp ce Mărgelatu face tot posibilul pentru a dejuca atentatul asupra domnitorului Bibescu, lotrii (banda de tâlhari din care a făcut parte personajul înainte să i se alăture lui Mărgelatu) reuşesc să îl prindă şi să îl judece pe Buză de Iepure ¬(Szabolcs Cseh, cunoscut ca Szobi Ceh), prietenul cel mai bun al lui Mărgelatu, pentru că i-a trădat.


Imagini Misterele Bucurestilor

Share

Comentariile sunt inchise.