PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Point Break detroneaza Star Wars 7 in box-office-ul romanesc


pointbreakIn primul weekend al lui 2016, La limita extrema / Point Break urca direct de la lansare pe primul loc in box office, detronand, astfel, Star Wars: Trezirea Fortei, care a dominat timp de doar doua saptamani clasamentul romanesc!

67.399 spectatori romani au mers la cinema sa vada cel mai spectaculos film al inceputului de an, incasarile rezultate fiind de 1.502.326 lei (aprox. 362.880 $).
La limita extrema / Point Break este un thriller de actiune plin de adrenalina, in care un tanar agent FBI, Johnny Utah (Luke Bracey), se infiltreaza intr-un grup de sportivi de elita mereu in cautarea de senzatii tari, condus de Bodhi (Edgar Ramirez), pentru a investiga daca suspiciunile legate de implicarea acestora intr-o serie de infractiuni executate in maniera extrema si neobisnuita sunt reale.

La limita extrema / Point Break are unele din cele mai temerare scene de sport extrem vazute vreodata in vreun film de fictiune. Acestea sunt executate de unii din cei mai bun sportivi din lume din big-wave surfing, wingsuit flying, sheer-face snowboarding, free rock climbing, si high-speed motorcycling.

Sursa: Cinefan

Share

Comenteaza

Spune-ti parerea