PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Anunt Licitatie Inchiriere Astra Brasov

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Shrek are succes in Romania


Ultima parte a aventurilor lui Shrek a adus la cinema vineri, sâmbătă şi duminică nu mai puţin de 44.748 de spectatori în România, clasând animaţia pe locul doi în topul celor mai vizionate filme ale anului 2010.

În mod cert, românii se despart cu greu de căpcăunul verde, prezent la cinema pentru prima dată în varianta 3D şi IMAX. Shrek Forever After se clasează după week-endul premierei al doilea, la o diferenţă de 1622 spectatori de The Twilight Saga: Eclipse.

Al treilea film în clasamentul celor mai vizionate în week-endul premierei este Alice in Wonderland/Alice în Ţara Minunilor, care în trei zile (adică 5, 6 şi 7 martie) a adus la cinema 41.919 de români.

În acest ultim episod al aventurilor cu Shrek, uriaşul verde tânjeşte după zilele în care se simţea un căpcăun “adevărat”. Aşa e ademenit să semneze un pact cu şmecherul şi alunecosul Rumpelstiltskin. E aruncat, astfel, într-o versiune alternativă şi complet cu susul în jos a regatului Far Far Away, unde căpcăunii sunt vânaţi, Rumpelstiltskin este rege, iar Shrek şi Fiona nu s-au întâlnit niciodată. Acum, stă în puterile lui Shrek să întoarcă lucrurile aşa cum au fost, ca să-şi salveze prietenii, să-şi facă lumea înapoi, aşa cum era, şi să-şi recâştige unica iubire.

Share

Comentariile sunt inchise.