PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Lansare Caffe Cinema 3D la Calarasi


Ministerul Culturii si Patrimoniului National, RADEF RomaniaFilm si Primaria Calarasi va invita in data de 1 martie a.c., la orele 16.00, la inaugurarea unei noi sali Caffe Cinema 3D, in cadrul Cinematografului Orizont, din Calarasi. Este cea de-a doua astfel de sala 3D din tara si face parte dintr-un amplu proiect al RADEF Romania Film, la nivel national, de repozitionare pe piata de profil, prin amenajari de mini sali de cinema 3D, in cadrul fostelor cinematografe. Amintim ca prima sala Caffe Cinema 3D a fost data in folosinta la Cinema Patria din Bucuresti, iar pe data de 8 martie 2011 se va inaugura noua sala Caffe Cinema 3D la cinematograful Patria din Ploiesti.

La inceputul lunii februarie a.c. RADEF RomaniaFilm a inceput lucrarile de renovare si amenajare a salii Caffe Cinema 3D din Calarasi, suma investita fiind de 50.000 de euro, in care este inclusa amenajarea spatiului, aparatura specifica unui cinema 3D si dotarile cafenelei. Cu aceasta ocazie, precizam ca RADEF RomaniaFilm intentioneaza ca anul acesta sa includa cinematograful Orizont din Calarasi in programul de reabilitare a salilor de cinematograf din tara. De asemenea, la nivel national, pana la sfarsitul anului 2011, conceptul de Caffe Cinema 3D va fi prezent in numar de 20 de sali, in Bucuresti, Calarasi, Ploiesti, Braila, Deva, Focsani, Bistrita, Pitesti, Botosani, Craiova, Tg. Jiu, Hunedoara, Tg. Mures, Buzau, Piatra Neamt, Campina, Timisoara, Dragasani, Vaslui si Constanta.

Inaugurarea Caffe Cinema 3D Orizont Calarasi se doreste a fi o manifestare culturala deosebita. Alaturi de cetatenii din Calarasi vor fi Ministrul Culturii si Patrimoniului National – dl. Kelemen Hunor, directorul general RADEF RomaniaFilm – dl. Marius Cristian Iurascu, Primarul Municipiului Calarasi – dl. Nicolae Dragu, Prefectul jud. Calarasi – dl. Nicolae Enciu, dl. Anghel Liviu – directorul Centrului Cultural Judetean Calarasi si Radio Voces Campi Calarasi – partenerul media al evenimentului.

Pentru lansarea oficiala a Caffe Cinema 3D Orizont Calarasi, organizatorii au pregatit si un spectacol de exceptie, sustinut de PUYA, RO-MANIA, HORA, D’OR, VALI CRACIUNESCU, CENTRUL CULTURAL JUDETEAN CALARASI, prezentat de Octavian Ursulescu si sponsorizat de Metropolitan Construct si Construct Electroservice. Spectacolul se va incheia cu un spectaculos foc de artificii.

Incepand cu data de 02 martie, la Caffe Cinema 3D Orizont Calarasi vor rula filmele Resident Evil (3D), Inception (2D) si Cartita (2D). Programul de difuzare a filmelor si informatii de interes general se gasesc pe site-ul oficial al RADEF RomaniaFilm, www.romaniafilm.ro.

Share

Comentarii

11 Comentarii pentru “Lansare Caffe Cinema 3D la Calarasi”
 1. RMG says:

  tare, astept si programul cinema pe calarasi, astept cu nerabdare sa se deschida….:X:X:XX::x….

 2. florin says:

  Un lucru extraordinar pentru orasul Calarasi! felicitari romaniafilm …. voi fi un client fidel.

 3. stefania says:

  super, abia astept sa merg la film , in sfarsit ceva bun pt orasul asta

 4. eugen says:

  abea astept sa ajung in tara sa ma duc si eu sa vad un film. in sf sa facut ceva in judetul nostru .MULTUMIN!

 5. Memo says:

  dabea astept sa fad un film horror sa fac pe mn. de frica

 6. julianna says:

  in sfarsit ceva frumos in calarasi.abia astept sa merg cu sotul si baietelul la un film 3d .multumim pt acest lucru

 7. cristina says:

  unde pot vedea si eu ce filme o sa ruleze la caffe cinema 3d calarasi?

 8. RMG says:

  unde as putea afla pe net programul cu filmele care vor rula la coffe 3d cinema calarsi?

 9. cosmin says:

  filmele se opresc la jumatate, sunt doar 50 de perechi de ochelari 3d….

  nu sunteti profesionisti

 10. secret says:

  super tare dar vreau shi eu sa afisati programele pe net plizzzz

Comenteaza

Spune-ti parerea