PLAN REORGANIZARE RADEF

ANUNT vanzare imobil si teren Sos Straulesti 3-5 Bucuresti!

Vanzare Imobil Bacau - Vanzare Imobil Timis

Declaraţia de aderare la Strategia Naţională Anticorupţie 2021-2025

Anunt licitatie 17 apr 2024 - inchirieri Bucuresti, Azuga, Orsova, Slatina, Alba Iulia

Totul se plăteşte (1986)


Un misionar catolic trimis de Lamartine , venit in sprijinul Revolutiei Pasoptiste vine la societatea secreta “Fratia” pentru a le oferi deci , ajutorul . Lui Margelatu i se pare de la bun inceput suspect , i se parea ca ascunde ceva . Banuielile se adeveresc : identitatea lui este alta ! Acest ultim film din binecunoscuta serie “Margelatu'”este plin de suspans , atentate , lupte si multe alte cascadorii marca Sobi Czeh. Actrita Agatha Slatineanu , dama care ar face orice pentru propriile interese , este prinsa in conspiratie deasemenea . Dupa ce sotul ei , “faimosul” Gonfalone pierde totul la jocurile de noroc , Agatha da foc teatrului si este hotarata sa-si elimine odata pentru totdeauna rivalul , pe Margelatu , dar el scapa cu bine din toate incercarile la care este supus !
In ultimul film al seriei, „Totul se plăteşte”, Mărgelatu se întoarce în „Frăţie”, după ce într-un final imaginea îi este spălată. Lor li se alătură un preot catolic trimis de Lamartine pentru a da o mână de ajutor revoluţionarilor. Lui Mărgelatu însă, preotul i se pare suspect, aşa că face tot posibilul pentru a-i dezvălui adevărata identitate.
Între timp are loc un atentat asupra lui Vodă Bibescu (Ion Besoiu), iar actriţa Agatha Slătineanu este şi ea prinsă în conspiraţie. Soţul ei, Gonfalone (George Constantin), pierde totul la un joc de cărţi, inclusiv sala de teatru unde activează soţia lui, aşa că ea dă foc teatrului, însă, din nou, Mărgelatu salvează situaţia.


Imagini Totul se plateste

Share

Comentariile sunt inchise.